Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. PDF

Eldeportedealbacete.es Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. Image
El libro Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. en formato PDF. El libro Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. en formato MOBI. El libro Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot. en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Roger Leonard Torres Graell. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
El llibre va d’una mica de tot i de res. No té argument, ni sentit, amb un sol personatge principal. No hi ha sexe, ni amors i desamors, ni violència ni guerres. Cap del set pecats capitals. De què va? es preguntarà vostè. No s’espanti si li dic que el llibre ho critica quasi tot des de la ingenuïtat d’un personatge aparentment innocu, que parla sense malícia, sense rancúnia, sense voler ofendre, amb subtil agudesa, com aquell que no diu res, aquesta és la grandesa amagada del personatge protagonista principal.Roger Leonard Torres és home polifacètic, com el protagonista que ha creat. Una mica renaixentista. Ha començat escrivint, des de la seva formació universitària tecnològica, llibres didàctics relacionats amb la computació, la feina ben feta i coses serioses per al fred món empresarial, però acaba escrivint literatura, alguna plena de tendresa humana, d’altra assagista, i aquesta, des d’una subtil visió crítica de la societat, perquè n’és un gran observador.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Roger Leonard Torres Graell
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,47 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Elogi De La Futilitat. Una Mica De Res I De Tot..pdf
FECHA 2011
DESCARGAR
LEER EN LINEA

de tot plegat - Catalán-Español Diccionario - Glosbe

Elogi de la migdiada. El meu avi, per banda de mare, no se'n va perdre mai ni una. Era un addicte a la migdiada. Aleshores en deia 'siesta'. En festiu o en feiner, es feia passar la passió de son de després de dinar d'una manera conscient, entregada.

Elogi de la futilitat : una mica de res i de tot: Torres i ...

Elogi de la futilitat: Una mica de res i de tot Lo Marraco: Amazon.es: Roger Leonard Torres Graell: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros ...

LIBROS RELACIONADOS

200obras Del Museo De Arte Reina Sofia.pdf

¡Conecta! Los Secretos Del Lenguaje Corporal Del Amor.pdf

El Cascanueces.pdf

Flowers 2008 (Tacos De Mesa 13x11).pdf

La Belleza Y La Fealdad (Piruletas De Filosofia).pdf

La Del Medio De Las Ketchup.pdf

Secretos De Los Grandes Maestros De La Guitarra.pdf

Ingeniería Y Ciencia De Los Materiales Metálicos.pdf

El Fantasma Del Metro De Madrid. [Biografía Del] Excmo. Y Muy Olvidado Ingeniero Sr. Don Antonio González Echarte (1864-1942)..pdf

Drogas Y Toxicomanías.pdf

Enciclopedia Jurídica Española. Tomo Ii.pdf

Herman Y Dorotea.pdf

Lecturas Comprensivas 6 (2ª Ed.).pdf

Las Claves Del I-ching.pdf