El Meu Amor Sputnik PDF

Eldeportedealbacete.es El Meu Amor Sputnik Image
El libro El Meu Amor Sputnik en formato PDF. El libro El Meu Amor Sputnik en formato MOBI. El libro El Meu Amor Sputnik en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Haruki Murakami. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Sumiré és una noia impulsiva i desordenada, una admiradora de Kerouac amb aspiracions literàries; i Miu és una dona de negocis, bastant més gran, casada, molt rica i molt bonica. Sumiré estima Miu com no ha estimat mai cap noi. I Miu li podria correspondre, però un obstacle invisible fa que s'allunyi del sexe, i potser del món. Sumiré acompanya la seva amiga fins a una petita illa grega i un cop allà desapareixsense dir res, deixant només uns documents al seu ordinador que revelen un secret esgarrifós sobre l'enigmàtica Miu. Queda per veure si els destins de Miu i Sumiré arribaran a trobar-se algun dia o si el seuencontre passarà sense deixar petja, com el famós satèl·lit rus Sputnik, que va acabar vagarejant per l'espai eternament.El meu amor Sputnik és una novel·la d'intriga eròtica, una història d'amor entre lírica i inquietant, que ens parla de la solitud de la condició humana.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Haruki Murakami
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,62 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Meu Amor Sputnik.pdf
FECHA 2002
DESCARGAR
LEER EN LINEA

EL MEU AMOR SPUTNIK | HARUKI MURAKAMI | Comprar libro ...

El meu amor Sputnik fou la primera traducció al català d'una obra de Haruki Murakami. Sumire és una noia impulsiva i desordenada, una admiradora de Kerouac amb aspiracions literàries, i Miu és una dona de negocis, bastant més gran, casada, molt rica i molt bonica.

El meu amor Sputnik (LABUTXACA): Amazon.es: Haruki ...

Com el viatge etrnament circular del satèl·lit rus Sputnik, però en el context de la gran metròpoli de Tòkio, tres persones es busquen desesperadament intentant trencar amb la inèrcia de la vida solitària. El narrador és un jove professor de primària que està enamorat de Sumire, una noia impulsiva i desordenada, una admiradora de Kerouac amb aspiracions literàries; i Miu és una ...

LIBROS RELACIONADOS

El Estado De La Nación. Discurso Del Presidente Del Gobierno Don Felipe González En El Pleno Del Congreso De Los Diputados Del Día 14 De Febrero De 1989.pdf

Subalternos Corporaciones Locales Del Pais Vasco. Temario.pdf

El Estuche De La Barbacoa (Tres Libros).pdf

Historia Instituciones Documentos 28 (Mayo 2004).pdf

Amar Azul.pdf

Don Quijote De La Mancha 1.pdf

El Dia Dels Morts: Un Oratori Per A Josep Pla.pdf

Acces 2000: Temario Para Opositores.pdf

La España Posible.pdf

Mi Primer Libro Puzzle: Cars 2.pdf

De L Anima.pdf

Manual Del Sistema Tributario Español.pdf

Amor Hostil.pdf

El Veneno De La Fatiga.pdf

Manuel Y Didi Y El Sombrero Volador.pdf

Querelle De Brest.pdf

Test Juridico Oposiciones Bomberos Y Conductores-bomberos. Oposic Iones Generales..pdf

Fondo De Cielo.pdf

Don Quijote Y Los Molinos (Deditos).pdf