Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio PDF

Eldeportedealbacete.es Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio en tu teléfono, tableta o navegador!
L’horta del Millars, a banda i banda del riu que li dóna nom, és el paisatge rural i cultural autòcton de la Plana de Castelló. Però aquest espai no és perceptible per a tothom perquè es troba degradat i destruït. L’Horta tradicional desapareix com a entitat física i emocional perquè sembla que ja no és útil per a la societat: l’agricultura ha anat perdent pes econòmic respecte a d’altres sectors productius; l’agricultura com a forma de vida ja és, senzillament, una anècdota del passat. Però les hortes periurbanes al segle XXI tenen funcions agroambientals molt importants per a les ciutats que no es poden menystenir: assegurar la seua sobirania alimentària, controlar els fenòmens climàtics locals amb la millora del microclima i afavorint la infiltració, etc. Quan les hortes acullen espais naturals protegits, com les Goles del Millars, l’agricultura ecològica obre possibilitats per a la biodiversitat i per a l’agricultura, per a la millora del paisatge i la salut de les persones.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Francesca Perez Badal
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,40 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio.pdf
FECHA 2011
DESCARGAR
LEER EN LINEA

2. Experiencias/actividades educativas | Agroecología_Escolar

Encontrá Agroecologia en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.

I Semana De Agroecología

Encontrá Agroecologia en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.

LIBROS RELACIONADOS

El Noi Que Va A Seguir Ripley.pdf

El Invierno Del Mundo.pdf

Cuentos Vascos De Navidad.pdf

Aspectos Medico-legales En La Asistencia Al Parto.pdf

Els Dies Immortals.pdf

Animals De La Masia.pdf

Piruletas.pdf

Y Dieron Sus Vidas.pdf

Comer Sin Ansiedad: Aprende A Controlar Los Antojos, Reprogramar Tu Apetito Y Descubrir Los Alimentos Mas Adecuados Para Ti.pdf

Manual Práctico De Los Masajes Terapéuticos.pdf