Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio PDF

Eldeportedealbacete.es Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio en tu teléfono, tableta o navegador!
L’horta del Millars, a banda i banda del riu que li dóna nom, és el paisatge rural i cultural autòcton de la Plana de Castelló. Però aquest espai no és perceptible per a tothom perquè es troba degradat i destruït. L’Horta tradicional desapareix com a entitat física i emocional perquè sembla que ja no és útil per a la societat: l’agricultura ha anat perdent pes econòmic respecte a d’altres sectors productius; l’agricultura com a forma de vida ja és, senzillament, una anècdota del passat. Però les hortes periurbanes al segle XXI tenen funcions agroambientals molt importants per a les ciutats que no es poden menystenir: assegurar la seua sobirania alimentària, controlar els fenòmens climàtics locals amb la millora del microclima i afavorint la infiltració, etc. Quan les hortes acullen espais naturals protegits, com les Goles del Millars, l’agricultura ecològica obre possibilitats per a la biodiversitat i per a l’agricultura, per a la millora del paisatge i la salut de les persones.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Francesca Perez Badal
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,58 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Agroecologia Per A Un Paisatge En Extincio.pdf
FECHA 2011
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Un millón de especies en peligro de extinción - YouTube

La Agroecología, como herramienta práctica y como enfoque científico, aborda a través de sus tres dimensiones (ecológica-productiva, socioeconómica y político-cultural) ... o Determina si se cumplen los criterios para la extinción de algún Título de Posgrado.

Agroecologia - Libros en Mercado Libre Argentina

Además, en un desglose por clase, se encuentran en peligro de extinción el 11% de las aves, el 20% de los reptiles, el 34% de los peces y 25% de los anfibios y mamíferos. Causas de que los animales estén en peligro; Existen múltiples causas por las que una especie puede llegar a encontrarse al borde de la extinción.

LIBROS RELACIONADOS

Detras De Ti.pdf

Virreyes Y Virreinas De La Nueva España.pdf

La Venganza De Las Hortalizas Asesinas.pdf

Three Goat S Gruff And A Grumpy Troll Book+cd.pdf

Diccionario Bilingüe De Terminologia Juridica: Ingles-español, Es Pañol-ingles = Bilingual Dictionary Of Legal Terms: English-spanish, Spanish-english.pdf

El Legado De Tesla.pdf

Cuadernos De Formación Permanente, 11.pdf

1820 Anatomia Primates - Grabado Al Acero Original Con Passepartout Doble 3.pdf

Leyes Hipotecarias (2ª Ed).pdf

Peter Pan (Kalafate).pdf

Social Science 1. Basic Concepts. 1º Primer Ciclo.pdf

Diccionario Galego- Castelán, Castellano.gallego.pdf