Pajarus De Catalunya I Altra Fauna D Estar Per Casa PDF

Eldeportedealbacete.es Pajarus De Catalunya I Altra Fauna D Estar Per Casa Image
Descubre el libro de Pajarus De Catalunya I Altra Fauna D Estar Per Casa con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Pajarus De Catalunya I Altra Fauna D Estar Per Casa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Pajarus De Catalunya I Altra Fauna D Estar Per Casa y otros libros de Jordi Cantavella.
Pájarus de Catalunya i altra fauna destar per casa, és el primer intent seriós de sistematització de la fauna humana del nostre territori per part dun dels escriptors més irreverents i destralers del nostre país. En aquest catàleg de pàjarus catalans, Jordi Cantavella ens descobreix espècies endèmiques de gran interès, constata la presència de grups invasors i, fins i tot, certifica lextinció definitiva dalgun animal polític. Entre els grups de més interès que solen condicionar lhàbitat social, polític i cultural del nostre territori hi trobareu individus tan peculiars com els que es reprodueixen a coberta: la Malallunus, de nom vulgar «gavina blava» que podreu trobar en tertúlies de Telemadrid, Intereconomía, Cadena COPE i... al Parlament de Catalunya! O el Xorisus- Dicebatur-vulgaris, més conegut com «presumpte voltor» o Fèlix Millet, la presència del qual és—presuntament—preludi de robatori. A més, casa nostra és el lloc dorigen daus tan entranyables com la Gallinetus revolucionaris, anomenada carinyosament «la gallineta», sens dubte un dels millors exemplars de Catalànicus universalis, que canta exclusivament en català. Latlas ornitològic més complet dels pàjarus de Catalunya. Amb il·lustracions de Kap.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Jordi Cantavella
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,62 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Pajarus De Catalunya I Altra Fauna D Estar Per Casa.pdf
FECHA 2013
DESCARGAR
LEER EN LINEA

JORDI CANTAVELLA | Casa del Libro México

Este sitio web utiliza cookies para que podamos ofrecerte la mejor experiencia de usuario posible. La información sobre cookies se almacena en tu navegador y realiza funciones como reconocerte cuando vuelves a nuestro sitio web y nos ayuda a comprender qué secciones del sitio web le resultan más interesantes y útiles.

Top rutas de Observación de aves en Catalunya (España ...

Pàjarus de Catalunya i altra fauna d'estar per casa, de Jordi Cantavella (Angle Editorial) es, como anuncia ya la contraportada, el primer intento de sistematizar por escrito la fauna humana del territorio catalán, un catálogo de especies endémicas, de especies invasoras, especies políticas e incluso especies de interés cultural.

LIBROS RELACIONADOS

Misterios Del Antiguo Egipto.pdf

Posicions.pdf

Santos Evangelios.pdf

Sigrid Undset 1 Obras Escogidas.pdf

Enjuiciamiento Criminal; Ley Y Disposiciones Complementarias (9ª Ed.).pdf

Caos Para Todos.pdf

Lobezno.pdf

Cielo Ceniza.pdf

Converses Amb Catalanes D Avui.pdf

Solutions 1 Class Cassettes (2).pdf

Quien Mato A Cox Robin?.pdf

24 Imatges Per Segon.pdf

Gs 33: El Misterio Del Ojo De Esmeralda.pdf

Historia De L Mdt.pdf

Los Altavoces De La Actualidad: Radiografia De Los Gabinetes De C Omunicacion.pdf