Selecta De Sonets De Shakespeare. Líriques De Shakespeare PDF

Eldeportedealbacete.es Selecta De Sonets De Shakespeare. Líriques De Shakespeare Image
Descubre el libro de Selecta De Sonets De Shakespeare. Líriques De Shakespeare con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Selecta De Sonets De Shakespeare. Líriques De Shakespeare en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Selecta De Sonets De Shakespeare. Líriques De Shakespeare y otros libros de William Shakespeare.
Amb Selecta de sonets de Shakespeare. Líriques de Shakespeare, la Biblioteca Històrica de la Traducció Catalana s'inaugura. Ofereix 69 sonets traduïts i publicats per Magí Morera i Galícia entre els anys 1912 i 1922. Mentre que les obres de teatre de Shakespeare estaven adreçades al públic popular, els poemes eren per a l'elit, i els seus sonets estan considerats un dels cims de la lírica universal. Es tracta de relats en què apareixen el poeta rival -generalment un home atractiu- i la dama misteriosa i distant que tots dos estimen. La selecció que presentem inclou els poemes de Shakespeare més reconeguts literàriament, amb un equilibri entre els dedicats al jove a qui adreça 126 dels 154 poemes originals i la dama bruna destinatària dels 28 restants. Aquestes traduccions van ser el primer intent seriós de traslladar els sonets de Shakespeare al català i tenen el gran mèrit de ser poètiques, és a dir, de reproduir-se en català seguint mètrica i rima.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) William Shakespeare
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,44 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Selecta De Sonets De Shakespeare. Líriques De Shakespeare.pdf
FECHA 2016
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Poesías (Obra completa Shakespeare 5) - Megustaleer

Amb Selecta de sonets de Shakespeare. Líriques de Shakespeare, la Biblioteca Històrica de la Traducció Catalana s'inaugura. Ofereix 69 sonets traduïts i publicats per Magí Morera i Galícia entre els anys 1912 i 1922.

POESIAS | WILLIAM SHAKESPEARE | OhLibro

La Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, la primera en lengua castellana, es un fondo bibliográfico con obras de Literatura, Historia, Ciencias, etc., de libre acceso. Incluye trabajos de investigación, catálogo en otras lenguas y bibliotecas del mundo

LIBROS RELACIONADOS

Cuadernos Ramon Piñeiro (Iv): Ideas Sobre A Lingua Galega Na Obra De Manuel Murguia.pdf

Congelación Casera I.pdf

Superman Nº 66/11 (Renacimiento).pdf

El Meu Barri. La Cafeteria.pdf

La Juventud De Blueberry 46.pdf

Tu Puedes Curar: El Poder De La Curacion Al Alcance De Todos.pdf

El Hombre Y La Tierra.pdf

Un Paseo Por Argentina (Video).pdf

Guía Fiscal 2015.pdf

Dance 2007 (Cd Musica).pdf

Robotica 1º Educacio Primaria Catala Ed 2019.pdf

La Humanizacion Del Espacio Urbano: La Vida Social Entre Los Edif Icios.pdf