Divorci A Buda PDF

Eldeportedealbacete.es Divorci A Buda Image
El libro Divorci A Buda en formato PDF. El libro Divorci A Buda en formato MOBI. El libro Divorci A Buda en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sandor Marai. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Kristóf Kömives és un jove jutge -herreu duna prestigiosa nissaga de jutges amb una brillant carrera al davant, a la Budapest dels anys trenta, quan els valors de la burgesia -la moral, la fe, la justícia- ja fa temps que es troben en crisi ara per la imminència duna guerra europea. Kristóf, un home feliçment casat i enamorat de la seva esposa Herthe, és el jutge dels divorcis -un costum que, daltra banda, la seva moral cristiana no aprova- i prepara la vista en què ahurà de divorciar dos vells coneguts: El doctor Imre Greiner, antic company descola, i anna Fazekas, amb qui havia coincidit anys enrere, en un encontre de record encara torbador, en què va aflorar una espurna datracció mútua. Una nit, en tornar a casa després duna reunió de societat, Kristóg shi troba una vista inesperada. Un home misteriós que no ha volgut indentificarse, un home desesperat que sha presentat a casa seva disposat a interrogarlo i que acabarà fentli una llarga confessió.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Sandor Marai
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,77 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Divorci A Buda.pdf
FECHA 2002
DESCARGAR
LEER EN LINEA

DIVORCIO EN BUDA. MÁRAI, SÁNDOR. Libro en papel ...

Kristóf Kömives és un jove jutge -herreu d'una prestigiosa nissaga de jutges amb una brillant carrera al davant, a la Budapest dels anys trenta, quan els valors de la burgesia -la moral, la fe, la justícia- ja fa temps que es troben en crisi ara per la imminència d'una guerra europea. Kristóf, un home feliçment ca...

DIVORCIO EN BUDA : Agapea Libros Urgentes

DIVORCI A BUDA de SANDOR MARAI. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS

En Brazos Del Enemigo; Seductoramente Tuya.pdf

La Familia Lindeman.pdf

La Cuina Ràpida De La Glòria Baliu.pdf

Infantil 3años Balalu Alumno 1 Trimestre (Val).pdf

Juan Carlos I. Rey De Los Españoles.pdf

El Cielo De La Boca: Antologia Del Paladar Español.pdf

Els Dies I Els Llocs - Dietari De Viatges I Fets Diversos - Albert Jane - En Cat.pdf

El Kung Fu.pdf

Reposteria Creativa.pdf

Asesinatos En La Historia.pdf

Donde Esta Peluchinin? (4ª Ed.).pdf

Diccionario De Geografia Fisica.pdf

Cuerpo Superior Facultativo De La Junta De Andalucia (Vol. I): Te Mario Comun.pdf