Casa Calores PDF

Eldeportedealbacete.es Casa Calores Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Casa Calores en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Casa Calores en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Casa Calores en tu teléfono, tableta o navegador!
Una casa i els seus habitants. Aquest és el motiu argumental d´on arrenca Casa Calores: la història d´un espai familiar que pateix les transformacions pròpies del pas del temps i l´envelliment d´aquells que l´habiten. L´obra travessa un arc de catorze anys en la vida de la Carme, -més coneguda com la Calores-, del seu fill Ramon, dels amics d´en Ramon i d´un sisè personatge, pintoresc i molt reconeixedor per a tots aquells que identifiquen el paisatge humà dels pobles petits: en Pipa, un manetes-filòsof que té solució per a tota mena de cuites. Dues grans trames es trenen al llarg d´aquest recorregut: d´una banda, la del matrimoni entre la Carme i el seu marit, -personatge absent. La història d´una relació que complimenta amb aparent normalitat la de tot matrimoni que viu de cara a la galeria. D´altra banda, seguim les peripècies dels quatre amics: en Ramon, en Santi, la Clara i la Lídia. Amb ells travessarem l´adolescència, la primera joventut i els primers passos cap al món dels adults. Serem testimonis de les complicitats i els secrets que arrosseguen al llarg dels anys, i veurem com les debilitats i les pors de cadascun d´ells van erosionant els llaços que, de jovenets, creien que mai no podrien desfer-se del tot. Casa Calores és un viatge pels racons de la memòria d´una casa de poble, i d´uns individus que senten i pateixen desigs i emocions tan casolans com universals. L´autor vol homenatjar els paisatges de la seva infantesa i joventut: els contorns d´un casalot a ran de mar on va descobrir les primeres trampes del joc d´estar viu.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Pere Riera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,96 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Casa Calores.pdf
FECHA 2009
DESCARGAR
LEER EN LINEA

¿Quiénes Somos? | Casa de valores SilverCross

Son una de las principales formas de proteger su casa de la pérdida de calor a través de las ventanas. Usar cortinas con un forro térmico es una opción relativamente barata, dice Brennand.

Aislación térmica: ¿Cuáles son los mejores materiales para ...

Los valores se transmiten desde nuestra actitud, más que por las conversaciones que podamos tener con el niño. Aquí tienes los puntos a cuidar en casa para que el niño sea una persona con valores, querida y apreciada por sus amigos y entorno.

LIBROS RELACIONADOS

Intriga En Palacio.pdf

Los Hollister En El Campamento De Nieve 1972.pdf

Movers 5: Cambridge Young Learners English Tests (Audio Cassette).pdf

Nuevo Analisis De La Poblacion Española (2ª Ed.).pdf

El Teatro De Buero Vallejo.pdf

Mares Y Oceanos.pdf

La Nena I El Dinosaure.pdf

El Libro Practico De La Casa Sana.pdf

Para Una Voz Sola - Susanna Tamaro.pdf

Jennie.pdf