Casa Calores PDF

Eldeportedealbacete.es Casa Calores Image
El libro Casa Calores en formato PDF. El libro Casa Calores en formato MOBI. El libro Casa Calores en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pere Riera. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Una casa i els seus habitants. Aquest és el motiu argumental d´on arrenca Casa Calores: la història d´un espai familiar que pateix les transformacions pròpies del pas del temps i l´envelliment d´aquells que l´habiten. L´obra travessa un arc de catorze anys en la vida de la Carme, -més coneguda com la Calores-, del seu fill Ramon, dels amics d´en Ramon i d´un sisè personatge, pintoresc i molt reconeixedor per a tots aquells que identifiquen el paisatge humà dels pobles petits: en Pipa, un manetes-filòsof que té solució per a tota mena de cuites. Dues grans trames es trenen al llarg d´aquest recorregut: d´una banda, la del matrimoni entre la Carme i el seu marit, -personatge absent. La història d´una relació que complimenta amb aparent normalitat la de tot matrimoni que viu de cara a la galeria. D´altra banda, seguim les peripècies dels quatre amics: en Ramon, en Santi, la Clara i la Lídia. Amb ells travessarem l´adolescència, la primera joventut i els primers passos cap al món dels adults. Serem testimonis de les complicitats i els secrets que arrosseguen al llarg dels anys, i veurem com les debilitats i les pors de cadascun d´ells van erosionant els llaços que, de jovenets, creien que mai no podrien desfer-se del tot. Casa Calores és un viatge pels racons de la memòria d´una casa de poble, i d´uns individus que senten i pateixen desigs i emocions tan casolans com universals. L´autor vol homenatjar els paisatges de la seva infantesa i joventut: els contorns d´un casalot a ran de mar on va descobrir les primeres trampes del joc d´estar viu.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Pere Riera
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,43 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Casa Calores.pdf
FECHA 2009
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cuento con valores para niños: Las cosas de casa

Aislar tu casa evita la mitad de las pérdidas de calor. ¿La calefacción está al máximo pero aún así tienes frío? Aislar tu casa, ahora que las nevadas y bajas temperaturas acechan toda España, es primordial

Aislación térmica: ¿Cuáles son los mejores materiales para ...

Los calores súbitos, también conocidos como sofocos, son un síntoma común de la transición menopáusica. Estos calores súbitos son incómodos y pueden durar por muchos años. Cuando ocurren en la noche, se les llama sudores nocturnos. Algunas mujeres encuentran que los calores súbitos interrumpen sus vidas cotidianas.

LIBROS RELACIONADOS

El Cuchillo En El Agua. Repulsión. Cul-de-sac..pdf

Tu Hija De 8 A 9 Años (5ª Ed.).pdf

Metodos Matematicos Para Los Grados En Ingenieria.pdf

Casas Para El Nuevo Milenio.pdf

Pasiones.pdf

Ket Practice Tests 1, For The Cambridge Key English Tetst (2 Cd-r Om S).pdf

Mana.pdf

Alternativas De Financiacion De Las Bibliotecas Publicas.pdf

L Hereu Del Trencaclosques.pdf

La Ciudad Queda Lejos.pdf

Historia Biografica Y Bibliografica De La Urologia Española.pdf