Entre El Desert I El Cactus PDF

Eldeportedealbacete.es Entre El Desert I El Cactus Image
El libro Entre El Desert I El Cactus en formato PDF. El libro Entre El Desert I El Cactus en formato MOBI. El libro Entre El Desert I El Cactus en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Cortils. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Entre el desert i el cactus, que ha guanyat el VII Premi Joan Perucho Vila d’Ascó, remet, segons l’autora: «la imatge de desolació que deixa la mort. La mort arrasa amb tot i el paisatge que queda és el del desert i el cactus com a símbol de la ferida, les punxes que portem clavades.» Entre el desert i el cactus neix, gira, es basa i es rebel·la entorn de la mort de Salvador Iborra que, tot recordant un fragment de Bernardo Soares al Llibre del desassossec: «Vaig mirar-lo amb l’atenció, no ja distreta, que es presta a les coses, sinó definidora, que es presta als símbols», es converteix en el símbol d’una jove i preparada, prometedora i moderna generació rompuda. L’autora, Anna Cortils, barcelonesa exiliada per estima i vocació a Lisboa, filòloga i traductora del portuguès que domina amb una expressiva excel·lència, s’ha fet seves les paraules de Iuri Lotman quan a Estructura del text diu: «... pel fet de reproduir un esdeveniment aïllat, reprodueix simultàniament tota una imatge del món; tot contant-nos el tràgic destí de l’heroi, ens està contant la tragèdia del món en general» i partint de la mort concreta d’un poeta jove ens visualitza la mort violenta i absurda de la cultura en general. Del pròleg del llibre escrit per Ponç Pons.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Anna Cortils
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,40 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Entre El Desert I El Cactus.pdf
FECHA 2013
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Entre el desert i el cactus - -5% en libros | FNAC

Como norma general, la mayoría de los cactus del desierto prefieren una exposición soleada. Sin embargo, los cactus epífitos, en cambio, necesitan una posición en semisombra pero mucha luz, y más agua para sobrevivir bien; entre ellos podemos encontrar los cactus del género Rhipsalis y Epiphyllum.

Entre El Desert I El Cactus | Librera

17 abr. 2020 - Explora el tablero "EL DESIERTO" de azabache59, que 365 personas siguen en Pinterest. Ver más ideas sobre Desierto, Cactus dibujo y Cactus de papel.

LIBROS RELACIONADOS

Tributos Locales. Comentarios Y Casos Practicos, 2011.pdf

En El Artico.pdf

La Inercia Del Silencio (Ejemplar Firmado Por La Autora).pdf

Religió Catòlica 1.1º Primer Ciclo.pdf

La Reina Católica. Su Vida Ejemplar.pdf

Matronas Del Servicio Canario De Salud. Temario Vol. I.edicion Especial.pdf

Quadern Llengua 16saber Ed.2009 6-1º Primariacatala.pdf

Agenda Intermon Oxfam (Castellano).pdf

Atles De La Comunitat Valenciana.pdf

Album.pdf