La Isadora Moon Va Al Parc D Atraccions (La Isadora Moon) PDF

Eldeportedealbacete.es La Isadora Moon Va Al Parc D Atraccions (La Isadora Moon) Image
El libro La Isadora Moon Va Al Parc D Atraccions (La Isadora Moon) en formato PDF. El libro La Isadora Moon Va Al Parc D Atraccions (La Isadora Moon) en formato MOBI. El libro La Isadora Moon Va Al Parc D Atraccions (La Isadora Moon) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Harriet Muncaster. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable!Descobreix què va passar quan la Isadora Moon va anar al parc d'atraccions.La Isadora Moon és especial perquè és diferent.La seva mare és unafada, el seu pare unvampiri ella téuna miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutúnegre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky.La Isadora està emocionada per anar al parc d'atraccions, tot i així,quan hi arriba descobreix que no és tan màgic com esperava...Però laseva cosina Mirabella sap com fer que sigui especial de veritat. Què podria anar malament?Amb irresistibles il·lustracions en rosa i negre i una heroïnainigualable, «La Isadora Moon» és una encantadora i divertida sèrie delectures ideal per joves lectors que volen flors i purpurina, però als que també els hi agrada el món misteriós dels vampirs.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Harriet Muncaster
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,70 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Isadora Moon Va Al Parc D Atraccions (La Isadora Moon).pdf
FECHA 2018
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Amazon.es:Opiniones de clientes: La Isadora Moon va al ...

Descobreix què va passar quan la Isadora Moon va anar al parc d'atraccions. La Isadora Moon és especial perquè és diferent. La seva mare és una fada , el seu pare un vampir i ella té una miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del ...

ISADORA MOON VA AL PARC D'ATRACCIO (CAT) : Agapea Libros ...

Descobreix què va passar quan la Isadora Moon va anar al parc d'atraccions. La Isadora Moon és especial perquè és diferent. La seva mare és unafada, el seu pare unvampiri ella té una miqueta de tots dos.Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky.

LIBROS RELACIONADOS

Corto En Siberia.pdf

Prolegometros.pdf

Conceptos Actuales En Hepatitis C.pdf

Laura Se Cambia De Casa (Laura).pdf

La Increible Historia De La Cosa Más Rara Del Mundo.pdf

Manuales. Cómo Comprar Mejor.pdf

La Guerra De Las Galaxias.pdf

El Arte De La Astrologia Predictiva: Pronostico De Los Acontecimi Entos De Su Vida.pdf

España En La Poesia Hispanoamericana.pdf

El Ladrón De Sonrisas.pdf

El Viaje De San Francisco Por La Peninsula Iberica Y Su Legado (1 214-2014).pdf

Guardia Civil, Escala De Cabos Y Guardias. Manual De Lengua Extra Njera (Ingles).pdf

La Enciclopedia Del Arte De Franco María Ricci 3 Tomo I.pdf

El Caso Galton - Ross Macdonald.pdf

Las Preguntas De Lulila.pdf

Heidi.pdf

La Curacion Por La Escritura.pdf

Aventuras De Don Quijote.pdf

Voracidad.pdf