Pere Llorens: Testimoni D Un Segle De Barcelona PDF

Eldeportedealbacete.es Pere Llorens: Testimoni D Un Segle De Barcelona Image
El libro Pere Llorens: Testimoni D Un Segle De Barcelona en formato PDF. El libro Pere Llorens: Testimoni D Un Segle De Barcelona en formato MOBI. El libro Pere Llorens: Testimoni D Un Segle De Barcelona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daniel Arasa. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Pere Llorens i Lorente és una figura cabdal en la història del comerç a la Catalunya del segle XX. L’actual president de la Confederació de Comerç de Ca-talunya va ser l’impulsor de la unió dels botiguers catalans i n’ha estat cap-davanter durant més de cinquanta anys. Aquest llibre fa un recorregut per la seva trajectòria vital, no tan sols des del vessant professional sinó també com a testimoni de les vicissituds d’un segle. Sempre implicat en la millora de la societat, Pere Llorens no ha deixat mai de participar en la vida ciutadana, des del càrrec de regidor a l’Ajuntament de Barcelona als anys setanta fins a la presidència d’empreses públiques. Treballador infatigable, la seva incorporació al món gremial i a les mutualitats laborals ha contribuït a la seva transformació. El reconeixement a la seva tasca l’ha fet mereixedor de la Creu de Sant Jordi.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Daniel Arasa
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,95 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Pere Llorens: Testimoni D Un Segle De Barcelona.pdf
FECHA 2004
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Vicente Llorens - Wikipedia, la enciclopedia libre

El plànol de l'Ajuntament de Barcelona permet cercar sobre un mapa carrers, serveis, equipaments i tota la informació cartogràfica de la ciutat.

PDF Sara llorens i les llegendes de la baixada als inferns ...

El plànol de l'Ajuntament de Barcelona permet cercar sobre un mapa carrers, serveis, equipaments i tota la informació cartogràfica de la ciutat.

LIBROS RELACIONADOS

Los Pecados Del Poder.pdf

Sexo Sentido, Sexo Vivido.pdf

Vilanova Del Cami (Mapa Util).pdf

Confesiones De Una Editora Poco Mentirosa.pdf

Detective Conan (Vol. I; Nº 6).pdf

Jerusalem O Acerda De Poder Religioso Y Judaísmo.pdf

Cuelgan Las Estalactivas Y Otras Preguntas Sobre Cuevas (Me Pregu Nto Por Que).pdf

Ensayos Logico Lingüisticos.pdf

Ideas Para Carpetas Y Sobres.pdf

Sangre Y Tinieblas.pdf

Tratado De Las Buenas Maneras Ii.pdf