Historia De La Ribera (Vol. Ii): La Terra De L Arros I Les Morere S PDF

Eldeportedealbacete.es Historia De La Ribera (Vol. Ii): La Terra De L Arros I Les Morere S Image
El libro Historia De La Ribera (Vol. Ii): La Terra De L Arros I Les Morere S en formato PDF. El libro Historia De La Ribera (Vol. Ii): La Terra De L Arros I Les Morere S en formato MOBI. El libro Historia De La Ribera (Vol. Ii): La Terra De L Arros I Les Morere S en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tomas Peris. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Aquest segon volum d’Història de la Ribera analitza les extraordinàries transformacions econòmiques experi-mentades a la Ribera del Xúquer des de la meitat del segle xv fins a les dècades centrals del segle xix. Una part essencial del llibre s’ocupa d’analitzar l’excepcional progrés agrícola mantingut per aquesta comarca valenciana. L’enorme ampliació del reg (dels modestos precedents medievals es passà a més de 33.000 hectàrees beneficiades) va convertir la Ribera en el segon regadiu més important de tot Europa. La construcció de nombroses sèquies que prenien les aigües del Xúquer va possibilitar unes millores agrícoles prodigioses. Regar els camps no sols permeté augmentar els rendiments que s’arrancaven a la terra (era habitual obtindre més d’una collita a l’any), també propicià que la Ribera s’especialitzara en la producció de grans quantitats d’arròs i de seda per a la venda en mercats internacionals (la comarca va arribar a proporcionar les tres quartes parts de l’arròs valencià i quasi la meitat de la seda obtinguda al regne). El llibre conclou explicant el model de desenvolupament agrari mediterrani (basat en el regadiu i en la combinació de diversos cereals i arbrat), que es caracteritzava per la forta dimensió comercial i especulativa de les collites.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Tomas Peris
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,17 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Historia De La Ribera (Vol. Ii): La Terra De L Arros I Les Morere S.pdf
FECHA 2002
DESCARGAR
LEER EN LINEA

TOMÁS PERIS ALBENTOSA | Doctor en Historia

Información del libro 1.º Congresso de Arqueologia Peninsular: (Porto, 12-18 de Outubro de 1993). Actas

PDF es naturaleza - lospirineos.info

Regar els camps no sols permeté augmentar els rendiments que s'arrancaven a la terra (era habitual obtindre més d'una collita a l'any), també propicià que la Ribera s'especialitzara en la producció de grans quantitats d'arròs i de seda per a la venda en mercats internacionals ... La terra de l'arròs i les moreres.

LIBROS RELACIONADOS

Hector Servadac.pdf

El Gran Libro Del Solidworks Office Professional.pdf

Operacion Primavera.pdf

Diccionari De Veterinària I Ramaderia.pdf

Matematicas Eso: Cuaderno 5.pdf

Forentala Gata Poeta (Bable).pdf

Una Cabeza Llena De Pájaros Y Otros Cuentos..pdf

Trescientas Sesenta Y Cinco Coplas.pdf

Las Cartas De Los Mahatmas.pdf

La Trinidad En Calasanz: Las Escuelas Pias Hacia El Jubileo.pdf

Carlos V Y El Fin De Una Epoca (1500-1558).pdf

Diputacion Foral De Bizkaia- Ifas- Grupos B Y C (Materias Comunes ) : Temario Comun Y Test.pdf

Poesía De Sol Y Nieve.pdf