Gallifa PDF

Eldeportedealbacete.es Gallifa Image
El libro Gallifa en formato PDF. El libro Gallifa en formato MOBI. El libro Gallifa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Miquel De Palol. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
L’Anna és una dona jove, treballadora i atractiva que en un punt d’inflexió en la seva feina en una editorial es troba entre dos homes, en Tomàs i l’Andreu, i se li fan contradictoris la idea d’allò que val més i l’impuls instintiu, i tan dubtosa una cosa com l’altra, com la pretensió de dirigir el propi destí. Com diu l’amiga, tots ens entestem en el que no ens convé, i veu un dels homes de faccions suaus, amb cara de nen que inspira confiança però en canvi, el seu tipus de vida, vet-ho aquí, i que en canvi amb l’altre feu molt bona parella, mentre que l’Anna els jutja respectivament com el tio perfecte. No he trobat ningú que m’hi avingui tant, i l’altre un desaprensiu, un cràpula sense escrúpols gens de fiar, i en el joc de la filosofia de l’existència l’acaba retopant: Que la vida no és un joc? I tant que és un joc! Què sinó un joc de criatures estúpides podria ser una cosa tan arbitrària, cruel i plena de trampes i enganys. En què, sinó, sempre perds, perquè contra la banca no guanya mai ningú.En un estil planer i en to de comèdia lleugera, l’autor desgrana com un conflicte del món quotidià es va carregant de signes del paradigma de l’individu dels nostres temps. En l’expectativa pròxima, l’estada del grup d’amics a Gallifa és una fita de resolució sentimental en part idealitzada, i per tant impossible, en part trivial, i per tant inevitable.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Miquel De Palol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,13 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Gallifa.pdf
FECHA 2006
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gallifa: Historias asombrosas - elperiodico

Gallifa [1] es un municipio de la comarca del Vallés Occidental, en la provincia de Barcelona, comunidad autónoma de Cataluña, España.. Entre su patrimonio histórico-artístico se cuentan las iglesias románicas de San Pedro y San Félix y de Santa María del Castillo, así como los restos del castillo medieval sobre la montaña del Farell.

Gallifa - 22 casas en Gallifa - Mitula Pisos

Aunque lo que más le fascina de Gallifa es que funcione como una 'matrioska': en cada hueco del pueblo asoma una sorprendente historia. La más romántica la protagoniza él, ya que supo de este ...

LIBROS RELACIONADOS

Tarde De Circo.pdf

Micenas - Epidauro - Tirinto - Nauplia.pdf

El Complot De La Ermita. La Verdad Sobre El Polígono De Marbella..pdf

Hamlet.pdf

Seguridad En La Informatica De Empresa: Riesgos, Amenazas, Preven Cion Y Soluciones.pdf

Nociones De Métrica Española.pdf

Toxina Botulinica: Aplicaciones Terapeuticas.pdf

Magnetismo Curativo..pdf

Más Allá De Los Labios.pdf

La Gestion Empresarial Y Su Control.pdf