Gallifa PDF

Eldeportedealbacete.es Gallifa Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Gallifa en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Gallifa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Gallifa en tu teléfono, tableta o navegador!
L’Anna és una dona jove, treballadora i atractiva que en un punt d’inflexió en la seva feina en una editorial es troba entre dos homes, en Tomàs i l’Andreu, i se li fan contradictoris la idea d’allò que val més i l’impuls instintiu, i tan dubtosa una cosa com l’altra, com la pretensió de dirigir el propi destí. Com diu l’amiga, tots ens entestem en el que no ens convé, i veu un dels homes de faccions suaus, amb cara de nen que inspira confiança però en canvi, el seu tipus de vida, vet-ho aquí, i que en canvi amb l’altre feu molt bona parella, mentre que l’Anna els jutja respectivament com el tio perfecte. No he trobat ningú que m’hi avingui tant, i l’altre un desaprensiu, un cràpula sense escrúpols gens de fiar, i en el joc de la filosofia de l’existència l’acaba retopant: Que la vida no és un joc? I tant que és un joc! Què sinó un joc de criatures estúpides podria ser una cosa tan arbitrària, cruel i plena de trampes i enganys. En què, sinó, sempre perds, perquè contra la banca no guanya mai ningú.En un estil planer i en to de comèdia lleugera, l’autor desgrana com un conflicte del món quotidià es va carregant de signes del paradigma de l’individu dels nostres temps. En l’expectativa pròxima, l’estada del grup d’amics a Gallifa és una fita de resolució sentimental en part idealitzada, i per tant impossible, en part trivial, i per tant inevitable.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Miquel De Palol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,39 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Gallifa.pdf
FECHA 2006
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gallifa - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

GALLIFA. Antiguo apellido de origen toponímico, poco frecuente y registrado sobre todo en la provincia de Barcelona, siendo escasa su presencia en Girona, Lleida, Tarragona, Huesca, Valencia, Madrid, etc. Es originario del antiguo castillo de (Barcelona), nombre que, según señala Moll en su obra "Els Llinatges Catalans", probablemente proceda del nombre personal de origen g

Ayuntamiento de Gallifa, Barcelona

Gallifa [1] es un municipio de la comarca del Vallés Occidental, en la provincia de Barcelona, comunidad autónoma de Cataluña, España.. Entre su patrimonio histórico-artístico se cuentan las iglesias románicas de San Pedro y San Félix y de Santa María del Castillo, así como los restos del castillo medieval sobre la montaña del Farell.

LIBROS RELACIONADOS

Jueces Tercer Turno (Temario Iii): Derecho Penal Y Procesal Penal.pdf

Armas Y Letras En El Siglo De Oro Español.pdf

Xii Jornadas Bibliotecarias De Andalucia: Los Nuevos Retos De Los Servicios Bibliotecarios.pdf

Les Vacances Amb La Lara, En Lluc I En Lluis, 4 Anys.pdf

Maletin Actividades Piratas.pdf

Aprenda A Redactar Informes.pdf

Guardia Civil. Escala De Cabos Y Guardias. Simulacros De Examen (Ed. 2016) (3ª Ed.).pdf

Onassis.pdf

La Edad Media 5. La Iglesia Y Su Historia.pdf

Los Fantasmas Del Everest.pdf

Todo Lo Que Siempre Quiso Saber.pdf

Foe.pdf

Memento Penal 2015.pdf

Clareandoscuro: Vidas Que Se Entrecruzan.pdf

La Auditoría En La Práctica Con La Solución De 200 Casos.pdf

El Regreso De Los Seres Oscuros.pdf

Normativa Sobre Igualdad Y Violencia De Genero. Coleccion Legisla Tiva De Oposiciones.pdf