Marx I Engels PDF

Eldeportedealbacete.es Marx I Engels Image
El libro Marx I Engels en formato PDF. El libro Marx I Engels en formato MOBI. El libro Marx I Engels en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vladimir Illich Lenin. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
La revolució russa de 1917 va suposar un sotrac a l'ordre preexistent, ja que va sorgir una alternativa al sistema econòmic, social, polític i cultural imperant, el capitalisme. Independentment de la vigència o no d'aquelles idees, aquell fet marcà l'inici, segons molts historiadors, del segle XX. I amb la caiguda del mur de Berlín, es va tancar un segle més curt, però intens, per a la ciència social historiogràfica.Un dels grans protagonistes d'aquell esdeveniment fou Vladímir Ilitx Uliànov, Lenin. No debades, fou el líder del moviment bolxevic que va prendre el Palau d'Hivern. Lenin, que va arribar des de l'exili forçat a Petrograd, va convertir-se l'endemà del dia gran d'aquella revolta en el president del Consell de Comissaris del Poble pel Congrés dels Soviets de Rússia; és a dir, en el president de facto de l'Estat rus. Tanmateix, i després d'engegar una mena de noves mesures econòmiques que transitaven entre el comunisme i el capitalisme amb el programa Nova Política Econòmica (NEP), el revolucionari rus moriria l'any 1924 a Gorki d'un infart cerebral.Més enllà del seu paper com a lídes d'aquella revolució, Lenin va deixar un llegat teòric: unes obres imprescindibles no només per conèixer les bases intel·lectuals d'aquell moviment i la seva revisió de les tesis dels pares del comunisme, Karl Marx i Friedrich Engels; també perquè són els escrits d'una de les figures més rellevants de la història contemporània.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vladimir Illich Lenin
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,74 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Marx I Engels.pdf
FECHA 2017
DESCARGAR
LEER EN LINEA

MARXISMO Y EVOLUCIONISMO | La Era de Hobsbawm

Friedrich Engels. El origen de la familia, la propiedad privada y el estado by aikasulo in Types > Books - Non-fiction, antropologia, y marxismo. ... redactado en 1846 por Marx y por mí[27], encuentro esta frase: "La primera divi-sión del trabajo es la que se hizo entre el hombre y la mujer para la procreación de hijos".

El manifiesto comunista: piedra angular del comunismo de ...

Carlos Marx & Federico Engels en español 1871 · 1889 · 1919 · 1932 · Moscú · enlaces. Tarda en irse conociendo el nombre de Marx por España, aunque en un mismo día, el 30 de marzo de 1852, por ejemplo, dos periódicos de Madrid le mencionasen al trasladar noticias publicadas días antes por la prensa parisina: "Ayer noche, cerca de las ocho, se llevó a cabo por orden del ministro ...

LIBROS RELACIONADOS

La Evaluacion Autentica.pdf

Curso De Masaje Californiano.pdf

(I.b.d.) La Tercera Puerta.pdf

Que Es La Vida?.pdf

Los Ojos Del Diablo. Premio Benito Perez Galdos 1986.pdf

Madame Rose.pdf

J.c. El Sueño De Dios.pdf

Reina Sin Don.pdf

Ensenyeu-nos A Pregar.pdf

De La Cabeza A Los Pies.pdf

Av Monografias, Nº 84: El Siglo Americano=the American Century (2 000).pdf

Como Enseñar A Leer.pdf

Les Cabanes I Els Marges: Primer Curset D Estiu Sobre Arquitectur A Popular.pdf

Revista Perspectiva Escolar 70. L’avaluació.pdf

Varia Invención.pdf

Caballos: Todo El Temperamento Y La Elegancia En Las Fotografias De Caballos.pdf

Misal Diario: La Palabra Dia A Dia (Enero 2014).pdf