Dietari Secret PDF

Eldeportedealbacete.es Dietari Secret Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Dietari Secret en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Dietari Secret en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dietari Secret en tu teléfono, tableta o navegador!
Dietari secret és la primera traducció al català duna àmplia selecció de fragments de lobra més influent a lhora de crear la llegenda negra que, durant segles, ha planat sobre la família Borja, el Líber notarum de Johannes Burckard, mestre de cerimònies de cinc papes del Renaixement. Els textos traduïts aquí corresponen al pontificat del segon papa Borja. A través daquest dietari ens endinsem en la vida quotidiana del Vaticà, de primera mà i sense intermediaris, segons la mirada, subjectiva, de la persona que durant més temps va estar més a prop dAlexandre VI, els seus fills i les seves amants. El lector es veurà immers en un món llunyà en el temps però molt proper, perquè no difereixen gaire les maneres de ser i de fer dels homes i les dones del segle XV dels del segle XXI. La vida ens iguala: naixements i morts, enamoraments i odis, enveges i recels, passions i mesquineses. Tot cap al diari de Burckard perquè retrata la societat del seu temps i en descriu la història.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Johannes Burckard, Mariangela Vilallonga
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,30 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Dietari Secret.pdf
FECHA 2012
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Dietari secret - AMORÓS, MARIA LLUÏSA -5% en libros | FNAC

Dietari secret on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Skip to main content. Try Prime Books Go Search EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Cart. Best Sellers Gift Ideas New Releases Whole Foods Today's Deals AmazonBasics Coupons Gift Cards Customer Service Free Shipping Shopper ...

Dietari secret: Amazon.co.uk: Maria Lluisa Amoros: Books

Dietari secret, de Maria Luïsa Amorós i Corbella. Dietari secret. Maria Luïsa Amorós i Corbella. Cruïlla. La Letízia és filla dels senyors Recasens; cada estiu tota la seva família van a Cambrila a casa dels seus avis. La Letízia té setze anys, el seu germà Guillem en té catorze, i tenen una gossa que és diu Iola.

LIBROS RELACIONADOS

Todo Lo Que Querías Saber Sobre Bitcoin, Criptomonedas Y Blockcha In.pdf

Discursos Leidos En La Real Academia De Buenas Letras De Barcelona... [Semblanza Militar De Jaime I El Conquistador.].pdf

Mito Y Realidad Sobre Otras Vidas.pdf

Metodo Multisensorial: Unidades Didacticas Globalizadas: 5 Años.pdf

María Magdalena. La Novia Olvidada.pdf

Desenlace En Montlleó.pdf

El Grabado Y El Diseño Grafico (Historia Del Arte 16 Nº 50).pdf

Algo Mas Que Magia.pdf

En Btt Per L Alt Emporda: 11 Itineraris.pdf

Un Adulterio Decente.pdf

Todo Por Un Beso.pdf

ÚTiles Del Pasado.pdf

Escandalo.pdf

El Dilema De La Supervivencia.pdf

Qué Hacemos Con La Universidad.pdf

Marcado Por El Alcoholismo.pdf

Reina Juana.pdf

Geminis. Horoscopo 2011.pdf

Manual De Reanimacion Neonatal.pdf