Somnis D Asfalt I Altres Narracions PDF

Eldeportedealbacete.es Somnis D Asfalt I Altres Narracions Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Somnis D Asfalt I Altres Narracions en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Somnis D Asfalt I Altres Narracions en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Somnis D Asfalt I Altres Narracions en tu teléfono, tableta o navegador!
Aquest llibre recull la narració premiada en el III Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, convocat per l’Ajuntament de Vilabella, a banda d’una selecció de les obres presentades al certamen realitzada pel jurat. La narració que dóna títol al llibre, Somnis d’asfalt, és obra de Miquel Pascual Campillo, de Mollet del Vallès. La segueix una obra de Carles Dordella Cayuela, de Barcelona, titulada Univers, que va merèixer una menció especial a criteri del jurat. Les altres dues narracions que completen el volum són El parany, de Joan Rebagliato Nadal (Calella), i Temps afegit, de Maria Montalbà Bori Sellés (Barcelona). Pel que fa a aquestes dues darreres el jurat del III Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala (integrat per Jaume Aguadé i Sordé, Miquel M. Gibert i Pujol, David Rabadà i Vives, Francesc Roig i Queralt i Jaume Saltó i Coscolín) va recomanar-ne la publicació en el seu veredicte. Cossetània Edicions ha publicat els reculls dels altres dos premis de narrativa de Vilabella que han estat convocats fins al moment present. Es tracta d’Onze d’agost / Mili + 1 imaginàries i altres contes (Narrativa, 29) i Ni viu ni mort i altres narracions (Narrativa, 40).
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,66 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Somnis D Asfalt I Altres Narracions.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Joan Guasp i Vidal - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Davant la situació d'excepcionalitat provocada per l'emergència a causa del COVID-19, ens veiem obligats a tancar la botiga durant dues setmanes. Pot contactar amb nosaltres per email o mitjançant les xarxes socials.

Narracions, d'Espriu | Literatura catalana

Somnis d'asfalt i altres narracions Diversos autors. Aquest llibre recull la narració premiada en el III Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, convocat per l'Ajuntament de Vilabella, a banda d'una selecció de les obres presentades al certamen realitzada pel jurat.

LIBROS RELACIONADOS

La Inspeccion De Los Tributos Locales.pdf

Niebla En Tanger.pdf

Fundamentos Basicos De Artes Graficas.pdf

En La Tierra De Los Olivos.pdf

Perspectivas Metodologicas En Trabajo Social.pdf

Amadeu Trotambolics.pdf

Teoría De La Constitución Como Ciencia Cultural.pdf

Nunca Es Tarde - Con Dedicatoria Del Autor -.pdf

Amantísima.pdf

De Pote Asturiano Y Otros Trabayos 1899.pdf

Dinamarca 2020 (3ª Ed.) (Guia Total).pdf

Love Me Tender.pdf

Desarrolle Nuevos Productos ¡Fácil!.pdf

Hellblazer: El Ultimo Hombre 3.pdf

Algo Negro.pdf

Clinicas Medicas De Norteamerica 2006, Nº 6: Tratamiento Antimicr Obiano.pdf