Creuer PDF

Eldeportedealbacete.es Creuer Image
El libro Creuer en formato PDF. El libro Creuer en formato MOBI. El libro Creuer en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Mercader. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
"El llibre és una narració en vers, amb el mar com a personatge central, per on desfilen pobles, illes i faules de la mitologia grega. Descripcions de paisatges, impressions i trets històrics de l'antiguitat elaborats en clau poètica, des del balcó de la cabina del vaixell, mentre escoltava els embats de les onades contra les parets de la poderosa nau. És un viatge de plaer vist amb ulls emocionats i al mateix temps crítics, amb una barreja de sentiments contradictoris i enllaçant passat i present, mitologia i realitat amb la presència latent de terra endins, deixant en evidència la fatuïtat de la condició humana. L'amor, també hi és present en poemes intimistes com "Blau sobre blau", "Fusió" i "Un balcó solellós". El volum, a més, s'ha completat amb el recull Aquesta terra nostra, amb la natura com a eix principal. Uns poemes que fan referència a la terra catalana, a les muntanyes i valls del nostre Pirineu." J.M. • Premi Grandalla de Poesia, 2007. Principat d'Andorra
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Joan Mercader
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,23 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Creuer.pdf
FECHA 2011
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargas gratuitas de libros electrónicos gratis LA NOIA ...

LA NOIA DEL CREUER de MARIA ROSA NOGUE I ALMIRALL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

ORIOL PELACANYES 4. CREUER PARADÍS | EVA SANTANA | Comprar ...

Creuer pel Mediterrani amb Peppa Pig Del 7 al 14 d'agost de 2017. Aquest any vine de creuer pel Mediterrani amb OP&Kids i amb el nostre grup exclusiu monoparental a bord del Costa Diadema, un fantàstic vaixell ple de diversió on no pararem quiets!

LIBROS RELACIONADOS

El Encuentro Con La Realidad.pdf

Sueños, Una Ventana A Lo Paranormal.pdf

El Lleo I El Ratoli (El Bosc De Colors).pdf

Catecismo Para Los Parrocos Segun El Decreto Del Concilio De Trento Mandado Publicar Por San Pio V, Pontifice Maximo Y Despues Por Clemente Xiii.pdf

Sexo Y Sexualidad: Hacia Donde Vamos.pdf

La Cerámica En Casa.pdf

Dragon Ball 34. Goku Superado.pdf

Aromaterapia Para Ti.pdf

Aprender A Vivir, Aprender A Morir.pdf

Nou Diccionari De La Llengua Catalana.pdf

La Pobreza Capitalista.pdf

Carta A Catalunya D Un Nacionalista Valencia.pdf

El Universo: Origenes, Teorias Y Perspectivas.pdf

Faules I Histories D Animals 1.pdf

Vaya Cara: Abecedario De Oficios.pdf

Revista Catalana De Derecho Publico.pdf

El Anarquismo Y Sus Tacticas: Escritos De Filosofia Politica (T.2 ) (2ª Ed.).pdf

Kid S Box Level 1 (Teacher S Booklet With Dvd).pdf

1001 Dades Atlas Mundial.pdf

Sudáfrica. Mi Visión Del Futuro..pdf