El Gust De La Mel PDF

Eldeportedealbacete.es El Gust De La Mel Image
Descubre el libro de El Gust De La Mel con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de El Gust De La Mel en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Gust De La Mel y otros libros de Salwa Al Neimi.
Salwa Al Neimi és una poetessa siriana. Viu a París des de fa molts anys. Va estudiar literatura àrab i teatre i posteriorment va treballar com a periodista cultural. Ha escrit diversos llibres de poemes, contes i fins i tot un recull d’aperitius literaris. El gust de la mel és la seva primera novel•la. La cadena de televisió Al-Jazeera l’ha qualificat com “la més atrevida de les novel•listes àrabs”. Amb aquest relat provocador i valent, Salwa Al Neimi ha desencadenat un fenomen sense precedents en el món àrab, i s’ha convertit en la portaveu de tota una generació de dones que estan disposades a trencar amb els tabús. De la mà d’una Xahrazad contemporània, apassionada en secret per l’estudi dels tractats clàssics àrabs que invoquen la felicitat i la llibertat sexual, El gust de la mel recrea els records nostàlgics de les experiències eròtiques de la protagonista amb un amant misteriós. És una ocasió única per pensar, seguint el fil de totes aquelles històries que ha anat recollint al llarg dels anys sobre el lloc que ocupa el sexe en la societat àrab actual. Prohibida en nombrosos països musulmans, publicada amb gran èxit en altres, El gust de la mel no només ha trencat finalment amb el tabú del sexe sinó que ha estat àmpliament recolzada pels intel•lectuals àrabs per la seva indiscutible qualitat literària: “Una obra refinada a l’alçada de les grans obres d’art”, segons el principal diari d’Egipte.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Salwa Al Neimi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,48 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Gust De La Mel.pdf
FECHA 2009
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El gust de la mel

La miel de lavanda es muy perfumada y tiene un sabor intenso. Sin duda, es uno de los tipos de mieles que, si nos gusta el olor a lavanda, nos encantará. Nos ayuda a relajarnos gracias al poder de la miel y el intenso aroma a lavanda. 10. Miel de espino blanco. Este otro de los tipos de miel es de color amarronado y su sabor es bastante picante.

Frases sobre la miel: citas, aforismos - Mundi Frases .com

El gust de la mel és la seva primera novel•la. La cadena de televisió Al-Jazeera l'ha qualificat com "la més atrevida de les novel•listes àrabs". Amb aquest relat provocador i valent, Salwa Al Neimi ha desencadenat un fenomen sense precedents en el món àrab, i s'ha convertit en la portaveu de tota una generació de dones que estan disposades a trencar amb els tabús.

LIBROS RELACIONADOS

Sierra Nevada: Parque Nacional.pdf

Historias De La Historia Quinta Serie.pdf

La Zorrita Astuta.pdf

El Mejor Libro Para Aprender A Dibujar Una Vaca.pdf

Te Deseo Lo Mejor.pdf

Antologia De Quevedo.pdf

I Ching El Libro De Las Mutaciones. El Libro De Las Mutaciones.pdf

La Serpiente Y El Báculo.pdf

Un Gozo Visual.pdf

Fugitiva Del Miedo:el Renacer.pdf

El Libro De La Selva 2 (Album + 36 Sobres).pdf

Lluna Negra.pdf

Mickey Y Sus Amigos: Un Mundo De Diversion (Pinta, Pinta).pdf

10 Comedias De T. Maccio Plauto.pdf