Wangari Maathai: La Dona Que Va Plantar Milions D Arbres PDF

Eldeportedealbacete.es Wangari Maathai: La Dona Que Va Plantar Milions D Arbres Image
El libro Wangari Maathai: La Dona Que Va Plantar Milions D Arbres en formato PDF. El libro Wangari Maathai: La Dona Que Va Plantar Milions D Arbres en formato MOBI. El libro Wangari Maathai: La Dona Que Va Plantar Milions D Arbres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Franck Prevot. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Aquesta africana es va donar a conèixer arreu del món per tots els combats tan valents que va lliurar en benefici del planeta, dels drets de les dones i de la llibertat.Al seu país, Kenya, i també a tot Àfrica, es va oposar a la deforestació i va fer renéixer els boscos amb l'ajut de milers de persones.El 2004 se li va concedir el Premi Nobel de la Pau.Al final del llibre s'inclouen dades clau sobre la seva vida.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Franck Prevot
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,70 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Wangari Maathai: La Dona Que Va Plantar Milions D Arbres.pdf
FECHA 2017
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Wangari Maathai (Català). Rodríguez Fischer, Cristina ...

Des de llavors el GBM ha mobilitzat a centenars de milers d'homes i dones per plantar més de 47 milions d'arbres, la rehabilitació d'entorns degradats i millorar la qualitat de vida de les persones en situació de pobresa. Cosa que li va valdre que li diguessin la "Dona Arbre". Per tot això el 2004 li van donar premi Nobel de la Pau.

Wangari Maathai - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El título Wangari Maathai (català): La Dona Que Va Plantar Milions D'arbres forma parte del catálogo de Blume (naturart). En 1965 la editorial comenzó su primera singladura de la mano de Sigfrid Blume y actualmente se encuentra en Barcelona. Blume (naturart) tiene en su haber más de mil textos en catalogo.

LIBROS RELACIONADOS

El Futuro De Las Relaciones Otan-rusia.pdf

Bojos Per La Musica Dels 80!.pdf

Manual Práctico De Ortografía Actual.pdf

Sociologia De La Educacion: Claves Teoricas.pdf

Ley De Organizacion Y Funcionamiento De La Administracion General Del Estado (Lofage). Texto Integro Actualizado Y Test. Coleccion Legislativa. Oposiciones.pdf

Los Tigres De La Malasia.pdf

Educación Y Medios De Comunicación En El Contexto Iberoamericano.pdf

Cuadernos De Versiones (Ed. Bilingüe).pdf

La Memoria.pdf

La Belleza Ideal - Esteban De Arteaga - Clasicos Castellanos.pdf