Proudubtes.cat PDF

Eldeportedealbacete.es Proudubtes.cat Image
Cuida los árboles y descarga el libro de Proudubtes.cat en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de Proudubtes.cat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Proudubtes.cat en tu teléfono, tableta o navegador!
• Els 101 principals dubtes de català a l' abast de tothom, explicats de manera clara, directa i senzilla.• Els 101 dubtes plantejats es resolen gairebé sempre mitjançant els múltiples exemples d' ús, que ajuden l' usuari a veure on és el problema i quina és la millor solució.• El llibre està concebut com una eina de gramàtica mínima, perquè resol els dubtes més freqüents sense haver de recórrer a explicacions carregoses o difícils.• Conté un índex de consulta ràpida, que el fa una obra manejable i eficaç.Saps quina diferència hi ha entre ajuntar i adjuntar? Per què no és correcte dir arrel de? Coneixes la distinció entre caixa i capsa? Com podem evitar de dir liar o apretar? Dubtes entre dir donar un petó o fer un petó? Saps fer servir correctament gran i gros? Saps distingir amb desimboltura medi, mitjà i mig? Com diries, en català, comerse un marrón? Vessar i abocar són sinònims?
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Marcel Fite
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,49 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Proudubtes.cat.pdf
FECHA 2014
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Proudubtes.Cat (Materials Educatius - El Catala Portatil ...

Els 101 principals dubtes de català a l'abast de tothom, explicats de manera clara, directa i senzilla. · Els 101 dubtes plantejats es resolen gairebé sempre mitjançant els múltiples exemples d'ús, que ajuden l'usuari a veure on és el problema i quina és la millor solució.

Marcel Fite: Todos sus Libros

No deixa de ser simptomàtic que amb pocs mesos de diferència hagin sortit al mercat dos llibres de primers auxilis lingüístics que incorporen el concepte "dubte" al títol: Proudubtes.cat, de Marcel Fité, a Barcanova (dins la utilíssima col·lecció El català portàtil) i Tots els dubtes, de Rudolf Ortega, a RBA.Que el parlant català és el més dubitatiu del planeta és cosa més ...

LIBROS RELACIONADOS

Exencion De Prision Y Excarcelacion.pdf

Los Dominos De La Psicología.pdf

Los Animales, Protagonistas De Nuestra Tierra: La Jungla.pdf

Sociolingüistica (2ª Ed.).pdf

Despues Del Amor.pdf

Shirley Temple Dolls And Fashions (A Collector's Guide To The World's Darling).pdf

Elogio Del Refrenamiento (1971-2003): Antologia Poetica.pdf

Els Prerafaelites A Catalunya: L Art Total: Modernisme Simbolista.pdf

Ley De Sociedades Limitadas.pdf

Crónica De Los Sentimientos (Bajo La Luz Del Chat).pdf

El Paso Del Hombre.pdf

1908 Odas De Horacio Flaco - Seleccion De Menendez Pelayo - Ilustrado.pdf

Inquietudes De Un Biologo.pdf