El Club Dels Estranys PDF

Eldeportedealbacete.es El Club Dels Estranys Image
El libro El Club Dels Estranys en formato PDF. El libro El Club Dels Estranys en formato MOBI. El libro El Club Dels Estranys en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Sierra I Fabra. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
En realitat tots som estranys, perquè tots som diferents. Cadascú és com és.L'Hug és tartamut i en Bernat, dislèxic. El perdonavides de la classe els fa la vida impossible perquè els veu diferents dels altres. Per això, els dos amics decideixen fundar un club, per sentir-se menys sols i més segurs. Quina sorpresa tindran quan descobreixen que no són els únics que volen formar part d'aquest club!Ser diferent dels altres, ser estrany, és normal. Cadascú és com és. Per això, el més important és aprendre a riure's d'un mateix.L'Hug ha de patir les burles dels abusananos de la classe, com en Vicenç, que el burxen a ell i a en Bernat, que és dislèxic. Per això decideix fundar un club, el Club dels Estranys. Altres nens i nenes que se senten discriminats també s'afegeixen al club, per ajudar-se entre ells i enfrontar-se als que els fan la vida impossible. Aquesta unió, i la visita d'un escriptor tartamut, ajuden l'Hug a començar a superar la situació. En Vicenç se sent desplaçat i finalment demana perdó i també es fa membre del club. En realitat tots som estranys, perquè tots som diferents.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Jordi Sierra I Fabra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,56 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Club Dels Estranys.pdf
FECHA 2016
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El club dels estranys (Tapa blanda) · Libros · El Corte Inglés

Aquest llibre està adaptat al sistema de Lectura Fàcil: una manera de fer accessible la lectura a persones amb necessitats específiques d'aprenentatge. L'Hug és tartamut i en Bernat és dislèxic, confón les lletres i els números. Els 2 amics decideixen formar un club per defensar-se dels que se'n burlen. De mica en mica, altres companys volen unir-se al Club dels Estranys.

El club dels estranys - Lectura fàcil - -5% en libros | FNAC

el club dels estranys, sierra i fabra, jordi, isbn: 9788466145459 Nuestro sitio utiliza cookies. Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación y mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias.

LIBROS RELACIONADOS

Blanca Vuela Mañana.pdf

Enciclopedia Jurídica Española. Tomo Xxv.pdf

El Pequeño Libro Que Hara Grande Tu Vida.pdf

Els Nans.pdf

Nostre Teatro Epoca Ii 46. La Papeta Bona.pdf

Lluçanes.pdf

The Family Robinson Crusoe: Or Journal Of A Father Shipwrecked , With His Wife And Children, On An Uninhabited Island. Translated From The German Ofm. Wiss [By William Godwin].pdf

Disset Pianos.pdf

Creacion De Paginas Web (Avanza).pdf

El Gotic Catala.pdf

Historia De La Educación En España.tomo V : Nacional-catolicismo Y Educación En La España De Posguerra Ii.pdf