La Mirada De La Gargola PDF

Eldeportedealbacete.es La Mirada De La Gargola Image
Descubre el libro de La Mirada De La Gargola con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de La Mirada De La Gargola en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Mirada De La Gargola y otros libros de Antoni Casals I Pascual.
La pedra, el fred, els futurs que no van esdevenir-se o que van ser negats, el mirall on no sempre s’hi reflecteix la imatge del poeta, però també la tendresa entesa com una improbable metamorfosi de la mateixa pedra, són els pilars sobre els quals es fonamenta aquest llibre amb què l’autor vol donar-nos una prova de la seva maduresa. La gàrgola som nosaltres convertits en pedra, veient impassibles i impotents com les coses passen més enllà de nosaltres. Amb un to greu, de vegades elegíac, Casals utilitza el desencís per les coses que ja mai no seran com un instrument poètic recurrent que ens enfronta com a lectors a les nostres pors i al nostre propi passat. ANTONI CASALS I PASCUAL va néixer a Barcelona el 1959 i és metge. Actualment viu a Rubí (Vallès Occidental) i treballa a Manlleu (Osona). Es va donar a conèixer el 2007 amb Els murs de l’odi, volum al qual va seguir Al costat dels xiprers que mai no ens faran ombra, llibre que va constituir un pas endavant en la seva obra, que ara té continuïtat amb aquest treball.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Antoni Casals I Pascual
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,68 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Mirada De La Gargola.pdf
FECHA 2008
DESCARGAR
LEER EN LINEA

La mirada de Cristóbal Peñarroya

En la Iglesia hemos de aprender a mirar a la gente como la miraba Jesús: captando el sufrimiento, la soledad, el desconcierto o el abandono que sufren muchos.

Una mirada entre gárgolas, pináculos y arbotantes | León ...

El Consejo Asesor de la Cátedra de Turismo Peñarroya de la Costa del Sol de San Telmo Business School celebró hace unos días una video reunión extraordinaria para tratar la situación excepcional a la que se enfrenta el sector turístico ante la declaración del estado de alarma en España.

LIBROS RELACIONADOS

1958 - La Segunda Creacion Del Mundo - Joachim G.leithauser - Ilustrado.pdf

Memorias De Bata Y Bota.pdf

Diccionario Por Imágenes De Las Artes.pdf

Subliminar.pdf

Gran Enciclopedia De La Psicología (5).pdf

Electronica: Teoria De Circuitos Y Dispositivos Electronicos (8ª Ed.).pdf

Brain Maestro 2.pdf

Ddt Revista Juvenil 465. Pepe Gotera Y Otilio.pdf

Trafalgar.pdf

El Mirall Del Futur.pdf

Humanum.pdf