El Desig De La Ruby PDF

Eldeportedealbacete.es El Desig De La Ruby Image
El libro El Desig De La Ruby en formato PDF. El libro El Desig De La Ruby en formato MOBI. El libro El Desig De La Ruby en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Shirin Yim Bridges. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella és diferent de totes les nenes del seu temps. Enlloc de casar-se, està decidida a anar a la universitat, com fan els nens a casa seva. Un emotiu homenatge a la independència d'esperit, inspitrat en la biografia de l'àvia de l'autora. Un retrat d'una nena que s'esforça per ser millor i d'una família que recompensa la seva perseverança i el seu valor per afrontar reptes. La Ruby adora aprendre i lluitar per tenir iguals oportunitats que els nois: amb intel·ligència, integritat i confiança en si mateixa va commoure el seu avi, el patriarca savi de la família, per a que trenqués amb la tradició. Amb il·lustracions que captiven la cultura i la vida al detall de la Xina pre-revolucionària. Aquest llibre ha estat premiat amb l'Exra Jack Heats Book award 2003 i el Publisher Weekly Best Children's Books 2002. Shirin Yim Bridges prové d'una família d'escriptors i artistes. Ha viscut a moltes ciutats del món: Malàisia, Singapur, Hong Kong, Austràlia, Nova Zelanda, Anglaterra i actualment viu a Califòrnia. Durant un temps va estar escribint com a periodista per a nens al The Student Extra, un suplement del Hong Kong Standard. Aquest és el seu primer llibre infantil. Sophie Blackall és una il·lustradora australiana amb una trajectòria professional que inclou molts diaris i revistes, fins al New York Times. També ha il·lustrat molts llibres per a nens. Viu a Brooklyn, a Nova York amb el seu marit i els seus dos fills petits. Com la Ruby, el seu color preferit és el vermell .
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Shirin Yim Bridges
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,49 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Desig De La Ruby.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Terrenos en venta en Rubí | fotocasa

Joyeria Online Madrid - El Rubi Joyeros. En nuestra joyería online en Madrid y relojería les mostramos nuestra mejor y más amplia selección de productos y servicios en estos sectores.Ubicados en Las Rozas de Madrid, tenemos nuestro showroom o sala de exposiciones permanente en el que todos los artículos tienen precio outlet o importantes descuentos sobre el P.V.P. de tiendas convencionales.

Desig de la ruby, el: 036 (INFANTIL CATALÀ): Amazon.es ...

El desig de la Ruby. Shirin Yim, Bridges En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella és diferent de totes les nenes del seu temps. Enlloc de casar-se, està decidida a anar a la universitat, com fan els nens a casa seva.

LIBROS RELACIONADOS

Pensar La Historia: Modernidad, Presente, Progreso.pdf

Un Cadàver A La Biblioteca.pdf

Diagnóstico Y Tratamiento De Las Enfermedades De Los Niños.pdf

Poemas A Lapiz.pdf

Bolla Negra.pdf

El Laberint De Filomena.pdf

Enciclopedia Del Mar.pdf

El Muralismo De Orozco, Rivera Y Siqueiros (Incluye Un Cd Con 36 Imagenes).pdf

Novisima Suma De La Propiedad Horizontal Y De La Copropiedad: Los Complejos Residenciales, Industriales Y Comerciales, Las Urbanizaciones Privadas, Los Alojamientos Turisticos: Derechos De Aprovechami.pdf

La Ciencia Sagrada/ The Holy Science.pdf

Tierra 5. Navarra. Actividades.pdf

365 Recetas Para Bebes Y Niños Pequeños.pdf