El Desig De La Ruby PDF

Eldeportedealbacete.es El Desig De La Ruby Image
Cuida los árboles y descarga el libro de El Desig De La Ruby en formato electrónico. En eldeportedealbacete.es encontrará el libro de El Desig De La Ruby en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Desig De La Ruby en tu teléfono, tableta o navegador!
En una antiga ciutat de la Xina viu la Ruby. Ella és diferent de totes les nenes del seu temps. Enlloc de casar-se, està decidida a anar a la universitat, com fan els nens a casa seva. Un emotiu homenatge a la independència d'esperit, inspitrat en la biografia de l'àvia de l'autora. Un retrat d'una nena que s'esforça per ser millor i d'una família que recompensa la seva perseverança i el seu valor per afrontar reptes. La Ruby adora aprendre i lluitar per tenir iguals oportunitats que els nois: amb intel·ligència, integritat i confiança en si mateixa va commoure el seu avi, el patriarca savi de la família, per a que trenqués amb la tradició. Amb il·lustracions que captiven la cultura i la vida al detall de la Xina pre-revolucionària. Aquest llibre ha estat premiat amb l'Exra Jack Heats Book award 2003 i el Publisher Weekly Best Children's Books 2002. Shirin Yim Bridges prové d'una família d'escriptors i artistes. Ha viscut a moltes ciutats del món: Malàisia, Singapur, Hong Kong, Austràlia, Nova Zelanda, Anglaterra i actualment viu a Califòrnia. Durant un temps va estar escribint com a periodista per a nens al The Student Extra, un suplement del Hong Kong Standard. Aquest és el seu primer llibre infantil. Sophie Blackall és una il·lustradora australiana amb una trajectòria professional que inclou molts diaris i revistes, fins al New York Times. També ha il·lustrat molts llibres per a nens. Viu a Brooklyn, a Nova York amb el seu marit i els seus dos fills petits. Com la Ruby, el seu color preferit és el vermell .
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Shirin Yim Bridges
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,97 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Desig De La Ruby.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Rubí | Noticias y última hora de Rubí

El deseo de Ruby.wmv infolectura. Loading... Unsubscribe from infolectura? Cancel Unsubscribe. Working ... Ruby Bridges - Duration: 9:00. debra diegmann Recommended for you.

Química de los minerales: EL RUBÍ

Las Cláusulas de Despido en el Contrato de Rubi: el Betis sólo pagaría esta temporada si el equipo permanece tres jornadas en zona de descenso o si lo está en la jornada 10ª

LIBROS RELACIONADOS

Isis, Nuevas Perspectivas Homenaje Al Prof. Alvarez Miranda.pdf

Frankenstein.pdf

Auxiliars De L Institut Catala De La Salut: Temari.pdf

Superar La Menopausia Con Una Alimentacion Sana.pdf

Salida De Emergencia..pdf

Venecia.pdf

Comprender Las Habilidades Sociales En La Educacion.pdf

Textos Sobre Educacio.pdf

Tras-tras ( La Cereza 8 ).pdf

Dialogo Sobre La Naturaleza Humana.pdf

Catalunya, Un Pas Endavant.pdf

Sexo Sabio: Como Mantener El Interes Sexual En La Pareja Estable.pdf

Recortables Militares Bruguera. Serie Tanque Infantería Italiana. Ofrt.pdf

Shanghai - Guía De Viaje.pdf

Lengua Castellana, 1º Educacion Primaria (Comunidad Valenciana / Baleares).pdf

Historia Universal. Tomo Xli: ÉPoca Del Emperador Guillermo I.pdf

Primos S.a.nº2 :Enigma En El Puente Del Naranjo.pdf