Josep M. Rende I Ventosa PDF

Eldeportedealbacete.es Josep M. Rende I Ventosa Image
El libro Josep M. Rende I Ventosa en formato PDF. El libro Josep M. Rende I Ventosa en formato MOBI. El libro Josep M. Rende I Ventosa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antoni Gavalda. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Josep M. Rendé i Ventosa va néixer a l’Espluga de Francolí, l’any 1876, i morí a Cabra del Camp, l’any 1925. Propietari agrícola catalanista, partint de la seva vila natal, impulsà el moviment cooperativista agrari, que prengué forma en caixes rurals, sindicats agrícoles i cellers. Es convertí en un referent en aquest sector, condició que el portà a pronunciar conferències arreu del territori i a oferir assessorament als diversos sindicats. Formulà la seva reflexió en la proposta d’articulació dels sindicats en federacions agrícoles, amb l’objectiu de conferir-los autoritat en l’elaboració i comercialització dels productes. Autor de llibres i articulista de temes agraris, va plasmar magistralment la psicologia dels pagesos. Nomenat director del Servei d’Acció Social Agrària a la Mancomunitat de Catalunya, desenvolupà una gran tasca per crear o consolidar sindicats. Aquesta carrera professional, però, es veié truncada amb l’adveniment de la dictadura de Primo de Rivera, moment en què Rendé és separat del càrrec, junt amb el sector catalanista, per protestar per una purga d’aquest règim cap a un científic social.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Antoni Gavalda
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,72 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Josep M. Rende I Ventosa.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Adictos a La Lujuria: Rendé Masdéu Rosat Syrah 2008 ...

El autor de Josep M. Rendé i Ventosa, con isbn 978-84-9791-110-8, es Antoni Gavaldà I Torrents, esta publicación tiene ochenta páginas.. Este libro está editado por Cossetània Edicions. A finales de la decada de los noventa la editorial comenzó su primera singladura en Tarragona.

Joan Ventosa i Roig | rocagales.cat

Scopri Josep M. Rendé i Ventosa di Josep M. Rendé i Ventosa: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon.

LIBROS RELACIONADOS

Materiales Para Trabajar La Autonomia Y Vida Independiente De Las Personas Con Discapacidad Psiquica.pdf

Mi Amigo, El Amigo Del Dalai: Manual Budista Para El Occidental N O Iniciado.pdf

La Práctica Más Sensual.pdf

Las Raíces Del Aceite De Oliva. Aceites De Oliva Vírgenes.pdf

Kaopi (Catalan).pdf

La Llum A Casa Dels Altres.pdf

Toca, Toca Quac! Quac!.pdf

La Felicidad Se Elige.pdf

Cuidado Con Los Desconocidos (Milly And Molly).pdf

El Barrio De La Laguna De Sevilla. Diseño Urbano, Razon Y Burguesía En El Siglo De Las Luces.pdf

Alegrias.pdf

Conversacion.pdf

Cine Amateur.pdf