Cartes D Amor I De Dol: La Duresa De La Postguerra, El Valor D Un A Dona PDF

Eldeportedealbacete.es Cartes D Amor I De Dol: La Duresa De La Postguerra, El Valor D Un A Dona Image
Descubre el libro de Cartes D Amor I De Dol: La Duresa De La Postguerra, El Valor D Un A Dona con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Cartes D Amor I De Dol: La Duresa De La Postguerra, El Valor D Un A Dona en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cartes D Amor I De Dol: La Duresa De La Postguerra, El Valor D Un A Dona y otros libros de Encarnacio Martorell I Gil.
Un llibre d'emocions intensíssimes, de sentiments enfrontats. La publicació d'Amb ulls de nena va fer que, amb més de vuitanta anys, Encarnació Martorell passés a ser àmpliament coneguda pel gran públic. I és que l'Encarnació va abocar en aquest dietari, escrit entre els dotze i els quinze anys d'edat, totes les seves sensacions i vivències de la Guerra Civil, amb una força i una autenticitat que van captivar els lectors. Ara, Angle Editorial recupera les emotives cartes que, al llarg de dos anys, Encarnació Martorell va dirigir al seu fill petit per explicar-li les experiències, realment dramàtiques, que estava vivint com a mare i esposa. L'any 1955 el seu fill de tres anys havia emmalaltit sobtadament per una meningitis i va morir; dos mesos després naixia el seu segon fill i, poc després, el seu marit fugia a Alemanya. Abandonada, sense recursos i en una salvatge cruïlla d'emocions i sentiments, l'Encarnació ha de tirar endavant i escriu les cartes a un lector futur: el seu fill petit, que paradoxalment mai no podrà llegir-les. La força i el coratge d'una dona contra totes les adversitats.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Encarnacio Martorell I Gil
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,15 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cartes D Amor I De Dol: La Duresa De La Postguerra, El Valor D Un A Dona.pdf
FECHA 2010
DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Cercle de Bletchley - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

CARTES D AMOR I DE DOL: LA DURESA DE LA POSTGUERRA, EL VALOR D UN A DONA de ENCARNACIO MARTORELL I GIL. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Rainer Maria Rilke - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

El amor de los padres se transforma de fuente en alma, y por consiguiente, en norma, que inspira y guía toda la acción educativa concreta, enriqueciéndola con los valores de dulzura, constancia, bondad, servicio, desinterés, espíritu de sacrificio, que son el fruto más precioso del amor. Educar en los valores esenciales de la vida humana. 37.

LIBROS RELACIONADOS

Trabajo Social Con Grupos.pdf

España. Un Relato De Grandeza Y Odio.pdf

Cuaderno De Matematicas 10 (Edelvives).pdf

Sushis.pdf

Quality Management (Gestión De Calidad).pdf

Clipper 5.0. Acceso Rapido.pdf

Pack De Libros + Curso Avanzado. Celador (Sacyl).pdf

Necesidades Fisicas Y Psicosociales De Colectivos Especificos (Ci Clo Formativo De Grado Medio. Atencion Sociosanitaria: Servicios Socioculturales Y A La Comunidad).pdf

Bola De Drac Nº19/34.pdf

Páginas De Un Poeta De La Araucanía.pdf

Discursos Parlamentarios (Canova Del Castillo).pdf

Orígenes Del Periodismo Educativo En Toledo (1866-1868). El Pirsma Moderado.pdf

25 Casas De Galicia (1994-2004) Arquitecturas De La Urbanizacion Difusa (Ed. Trilingüe Español-ingles-gallego).pdf

Sueños Geodésicos.pdf

La Vida Hay Que Saber Vivirla.pdf

Seducción Imprudente.pdf

Ciencias Para El Mundo Contemporáneo 1º Bachillerato.pdf