A Flor De Pell PDF

Eldeportedealbacete.es A Flor De Pell Image
Descubre el libro de A Flor De Pell con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de A Flor De Pell en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga A Flor De Pell y otros libros de Tania Juste.
A la Barcelona del 1924, una jove de vint-i-tres anys veu com la vida li canvia de forma inexorable. El pare és mort, i cal que ella i la mare facin de modistes a casa per tirar endavant. Són temps convulsos i la joventut de la Isabel la mou a rebelar-se. Vol sortir de casa, aprendre un ofici, amarar-se de la vitalitat que li entra pels porus quan passeja pels carrers de Barcelona. En els anys que transcorren fins a la proclamació de la II República, la Isabel veurà com la tenacitat té recompensa, però també com el destí és capaç de ferir les il·lusions i de fer-les rebrotar. Tània Juste (Barcelona, 1972) és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Després d'uns anys dedicada al món de la imatge i la comunicació en el sector tèxtil, i a la programació de viatges culturals, es llança a la recerca d'un episodi històric que l'apassiona: la Barcelona dels anys vint i trenta. De l'estudi d'aquest temps neix la seva primera novel·la, A flor de pell.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Tania Juste
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,45 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO A Flor De Pell.pdf
FECHA 2009
DESCARGAR
LEER EN LINEA

A flor de pell - Home | Facebook

Avui, com deia al principi, és un dia amb els sentiments a flor de pell, perquè la tristesa més infinita per la pèrdua d'una persona estimada es barreja amb les il.lusions de nous projectes. Avui ha estat un dia difícil, i ara, en la solitud del meu blog, intento atemperar aquests vaivens de sentiments.

Assumpta Montellà: sentiments a flor de pell

A Flor De Pell C.b. se halla en Avenida la Marina Baixa, 20, LA NUCIA, ALICANTE. La empresa enmarca su principal actividad CNAE como 4771 - Comercio al por menor de prendas de vestir en establecimientos especializados. A Flor De Pell C.b. toma la forma jurídica de Comunidad de bienes.

LIBROS RELACIONADOS

La Escultura Del Renacimiento En Aragón.pdf

Cementerios: Historias De Lamentos Y De Locuras.pdf

Hasta Mañana.pdf

Hernia Crural.pdf

Latidos De Un Azul Imperfecto.pdf

Animales Que Habitan En El Tiempo.pdf

Acuarelas De Gunter Grass - El Aleph.pdf

Tratado De Pedriatría Ii.pdf

El Fraude Y Otros Delitos Informáticos.pdf

Una República De Patricios: Venecia.pdf

Codigo Ele 2 (Libro Digital Y Manual De Uso).pdf

Galicia (6ª Ed.).pdf

De Belen Al Calvario: Las Iniciaciones De Jesus (2ª Ed.).pdf

Guia De Cultura Clasica I (Educacion Secundaria).pdf

Los Filosofos Y Sus Mujeres.pdf

Toledo: El Raton Viajero.pdf

Premis De La Crítica De L'aelc 2005.pdf

Derecho De Cosas..pdf