Vençuts PDF

Eldeportedealbacete.es Vençuts Image
El libro Vençuts en formato PDF. El libro Vençuts en formato MOBI. El libro Vençuts en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Benguerel. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Aquesta edició de Els vençuts incorpora tots els passatges anteriorment censurats per la Dictadura i les esmenes fetes pel mateix autor, Xavier Benguerel. Xavier Benguerel va néixer el 1905 a la barriada barcelonina del Poblenou i va viure la guerra civil del primer a l’últim dia. En aquest llibre ens explica la tràgica aventura dels pocs que van poder esquivar els camps de concentració un cop arribats a França i dels molts que desgraciadament hi van anar a parar. Uns episodis dels quals mai en sabrem prou. En la nostra literatura falten encara documents sobre un dels capítols més impressionants de la nostra història. I aquest n’és el més emblemàtic. La guerra civil espanyola, coneguda i seguida dia a dia arreu del món, deixa de ser notícia un cop triomfa la rebel·lio militar feixista. Les expectatives que havia generat la defensa de la República queden estroncades, i fatalment les desenes de milers de fugitius es converteixen en una càrrega que no vol ningú. Ai dels vençuts!, diu la dita clàssica. Aquest llibre parla d’ells.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Xavier Benguerel
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,59 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Vençuts.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

LA VANGUARDIA DIGITAL - El ejemplo de Benguerel

Vendo el libro els vençuts. Xavier benguerel. Tapa dura. Isbn: 84-7530-590-3. Edicions 62/orbis. Història de la literatura catalana. como nuevo. envió a parte o entrega en mano.

Repressió franquista - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Els vençuts van ser desvertebrats. Als nombrosos morts durant la guerra cal sumar els que van ser afusellats després de la victòria franquista, com el mateix president Lluís Companys, molts altres, obligats a l'exili, no tornarien al seu país, ...

LIBROS RELACIONADOS

Blanco Sobre Negro.pdf

Revista Española Derecho Administrativo 2008.pdf

El Hombre: Seleccion De Articulos De La Revista Francea De Antrop Ologia.pdf

Manual Práctico De La Seguridad Social.pdf

Com A La Llosa, Res. Transformacions Alimentaries Al Pallars Sobi Ra I L´alt Urgell.pdf

Practica Registral: Cuestiones Basicas Sobre El Registro De La Pr Opiedad, Registro Mercantil, Registro De Bienes Muebles Y Oficina Liquidadora (5º Ed. Corr. Y Aum.).pdf

La Atlántida: ¿Una Fantasía O Una Realidad?.pdf

Historia Del Franquismo.aislamiento, Transformación, Agonía (1945-1975).pdf

Catalogo Tipologico Del Cuento Folklorico Español: Cuentos Religi Osos.pdf

Les Joguines.pdf

Barbosa El Pirata.pdf

El Imperio Final (Saga Nacidos De La Bruma 1).pdf