Vençuts PDF

Eldeportedealbacete.es Vençuts Image
Descubre el libro de Vençuts con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Vençuts en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vençuts y otros libros de Xavier Benguerel.
Aquesta edició de Els vençuts incorpora tots els passatges anteriorment censurats per la Dictadura i les esmenes fetes pel mateix autor, Xavier Benguerel. Xavier Benguerel va néixer el 1905 a la barriada barcelonina del Poblenou i va viure la guerra civil del primer a l’últim dia. En aquest llibre ens explica la tràgica aventura dels pocs que van poder esquivar els camps de concentració un cop arribats a França i dels molts que desgraciadament hi van anar a parar. Uns episodis dels quals mai en sabrem prou. En la nostra literatura falten encara documents sobre un dels capítols més impressionants de la nostra història. I aquest n’és el més emblemàtic. La guerra civil espanyola, coneguda i seguida dia a dia arreu del món, deixa de ser notícia un cop triomfa la rebel·lio militar feixista. Les expectatives que havia generat la defensa de la República queden estroncades, i fatalment les desenes de milers de fugitius es converteixen en una càrrega que no vol ningú. Ai dels vençuts!, diu la dita clàssica. Aquest llibre parla d’ells.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Xavier Benguerel
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,38 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Vençuts.pdf
FECHA 2005
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els Vençuts. NUEVO. Envío URGENTE. NARRATIVA (IMOSVER) | eBay

Les expectatives que havia generat la defensa de la República queden estroncades, i fatalment les desenes de milers de fugitius es converteixen en una càrrega que no vol ningú. Ai dels vençuts!, diu la dita clàssica. Aquest llibre parla d'ells.

ELS VENÇUTS | XAVIER BENGUEREL I LLOBET | Comprar libro ...

Els Vençuts, libro de Xavier Berenguel. Editorial: 1984. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€. Utilizamos cookies para personalizar contenido y anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre cómo usted ...

LIBROS RELACIONADOS

Rosario Castellanos: En El Filo Del Gozo (Cd).pdf

Historia De La Cruzada Española Vi. La Guerra.pdf

Ifni Y Sahara: Una Encrucijada En La Historia De España.pdf

Hi Ha Un Monstre Al Teu Llibre.pdf

El Patito Feo.pdf

Aprenda A Usar Y Dirigir La Energía.pdf

El Coleccionista De Cabezas Reducidas.pdf

Por Cuenta Propia: Leer Y Escribir.pdf

La Supervision Interna Y El Gobierno Corporativo: El Caso De Las Cajas De Ahorros.pdf

La Fiesta Pagana.pdf

De Seda Y Oro: Un Toque De Distincion (Catalogo De Exposicion).pdf

Víctor Català. Biografia.pdf

El Actor En El Film.pdf

Medicina Critica Practica, Dudas En El Manejo Diario De La Neumon Onia Comunitaria Grave.pdf

El Llibre Dels Gegants De La Ciutat - Amadeu Carbo I Martorell - Ilustrado - Cat.pdf