Mites I Llegendes PDF

Eldeportedealbacete.es Mites I Llegendes Image
Descubre el libro de Mites I Llegendes con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Mites I Llegendes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mites I Llegendes y otros libros de Maria Bargallo, Joana Zaragoza.
Els estudis que sinclouen en aquest llibre tenen com a objectiu analitzar els mites i les llegendes que en el transcurs del temps la societat ha construït i que li han servit per transmetre creences i una determinada visió del món. Aquest recull pretén donar a conèixer com neixen i evolucionen els mites i les llegendes i com els utilitzen i interpreten tant els escriptors com la societat en general.Aquests estudis tenen un caràcter interdisciplinari perquè apleguen temes dhistòria, filologia, art, antropologia, cinema, geografia, medicina, psicologia, dret, etc.El tema daquesta obra és de plena actualitat, atesa la tendència que hi ha, avui en dia, cap a la mitificació de personatges i de conceptes que provenen dels àmbits més diversos i actuen com a paràmetres en la societat actual.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Maria Bargallo, Joana Zaragoza
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,52 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Mites I Llegendes.pdf
FECHA 2002
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Histories i llegendes de Mallorca

Aquests mites sostenen una civilització que, encara avui, continua fascinant a tot el que s'interessa per ella. El llibre Mites i llegendes de l'Antic Egipte és un conjunt de relats plens de màgia, prodigis i intriga per a conèixer la tradició mitològica d'Egipte.

Mitologia - Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

La llegenda explica que fa molts i molts anys en aquest carrer hi va haver la pesta (malaltia que s'encomanava molt), aquest fet va provocar el tancament del carrer pels dos extrems amb unes tanques de canya. Els veïns estaven tristos i avorrits, un veí anomenat Tarlà, els distreia i divertia fent tombarelles.

LIBROS RELACIONADOS

Franklin.pdf

Nikola Tesla: El Genio Al Que Le Robaron La Luz.pdf

Penélope Y Ulises.pdf

Marieta Y La Nochevieja.pdf

Evangélicas.pdf

Temps Indocils.pdf

Que Viene El Coco.pdf

Boletín Del Museo E Instituto 'Camón Aznar'.pdf

El Anillo Y El Libro.pdf

Pilates En Casa.pdf

L Esperit D Aneu. Llibre Dels Costums I Ordinacions De Les Valls D Aneu.pdf

El Libro De La Paz.pdf

La Voz De Los Muertos.pdf

Terapéutica Actualizada En Nutrición.pdf