Mites I Llegendes PDF

Eldeportedealbacete.es Mites I Llegendes Image
El libro Mites I Llegendes en formato PDF. El libro Mites I Llegendes en formato MOBI. El libro Mites I Llegendes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Bargallo, Joana Zaragoza. Disfruta leyendo con el sitio web eldeportedealbacete.es.
Els estudis que sinclouen en aquest llibre tenen com a objectiu analitzar els mites i les llegendes que en el transcurs del temps la societat ha construït i que li han servit per transmetre creences i una determinada visió del món. Aquest recull pretén donar a conèixer com neixen i evolucionen els mites i les llegendes i com els utilitzen i interpreten tant els escriptors com la societat en general.Aquests estudis tenen un caràcter interdisciplinari perquè apleguen temes dhistòria, filologia, art, antropologia, cinema, geografia, medicina, psicologia, dret, etc.El tema daquesta obra és de plena actualitat, atesa la tendència que hi ha, avui en dia, cap a la mitificació de personatges i de conceptes que provenen dels àmbits més diversos i actuen com a paràmetres en la societat actual.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Maria Bargallo, Joana Zaragoza
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,84 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Mites I Llegendes.pdf
FECHA 2002
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Mites i llegendes d'arreu del món — Verkami

O el Sant Novici, que no és més que la versió mallorquina de Marcelino Pan y Vino. Fins i tot moltes llegendes de Jaume I són revisions del mite castellà del Cid. «La gent moltes de vegades no coneix la llegenda mallorquina, però sí coneix l'equivalent de fora» assegura Sabrafín.

Mites i llegendes de Girona - Time Out Girona

A internet es difonen a tota velocitat rumors, mites i llegendes urbanes. Però també és un mitjà idoni per desmentir-los. Snopes ho fa des del 1995. No estan sols: l'any passat Information is Beautiful va elaborar una infografia amb 52 dels mites més difosos i Mental Floss publica habitualment videos desmentint mites i creences populars, com aquest dedicat a la ciència.

LIBROS RELACIONADOS

Elogio Del Gran Público.pdf

La Casa En El Arbol De 26 Pisos.pdf

Historia De La Humanidad 5.pdf

Poesia Y Capitalismo.pdf

La Parròquia De Borrassà.pdf

El Montgrí Pas A Pas.pdf

La Cocina Y Los Siete Pecados Capitales.pdf

Por El País Del Frío..pdf

Supuestos Practicos Del Sistema Fiscal.pdf

Pianoforte: 2ª Antologia Di Successi.pdf