Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) PDF

Eldeportedealbacete.es Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) Image
Descubre el libro de Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) con eldeportedealbacete.es. Lea el PDF de Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd) y otros libros de Antoni M. Alcover.
Les rondaies gravades en aquests CDs formen part del gran Aplec de rondaies mallorquines d'en Jordi des Racó, que va escriure Antoni M. Alcover. Durant més de cent anys els mallorquins hi han vist reflectida fidelment l'anima del poble en la seva prosa riquíssima. L’any 1959, gr�cies a R�dio Popular, les Rondaies... cobraren una nova vida, a través d'un equip de locutors dirigits pel filòleg Francesc de Borja Moll, que les féu arribar als oïdors amb un grandíssim èxit. Pr�cticament exhaurida la darrera edició dels cassets que se’n va fer, hem cregut convenient masteritzar digitalment el material radiofònic original --que comprèn algunes gravacions no editades en casset-- i oferir-lo en 24 CDs d’una qualitat de so impecable. En aquest CD hi trobareu les següents rondaies: En Joan des fabiolet, En Joanet i ses tres peres, Es gegant de s’ermita i Ses dones bambes.
INFORMACIÓN
AUTOR(A) Antoni M. Alcover
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,51 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Rondaies Mallorquines D En Jordi Des Raco (Cd).pdf
FECHA 2010
DESCARGAR
LEER EN LINEA

Rondaies Mallorquines 3 : Amazon.es: Música

Rondaies Mallorquines 3 : Amazon.es: Música. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Devoluciones y Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Todos los departamentos Ir Buscar Hola ...

Todos los libros del autor Antoni M Alcover

Les rondaies gravades en aquests CDs formen part del gran Aplec de rondaies mallorquines d'en Jordi des Racó, que va escriure Antoni M. Alcover. Durant més de cent anys els mallorquins hi han vist reflectida fidelment l'anima del poble en la seva prosa riquíssima.

LIBROS RELACIONADOS

¡Padre! He Pecado Tristeza, Remordimiento, Amargura... Y Salmos De Dios..pdf

Los Increibles 2: Un Cuento Para Cada Letra: C/q, G/gu, Z, Ce/ci (Leo Con Disney Nivel 1).pdf

Escala De Administracion Especial De Corporaciones Locales : Tema Rio Comun.pdf

Esto Es Eso.pdf

Como Alistar,mantener Y Reparar Su Yate.pdf

Vida Microscopica.pdf

Progres.pdf

Guía Del Parque Natural Sierra De Andujár Y Su Entorno.pdf

Al Polo Norte; A Bordo Del Taimyr.pdf

El Diario De Edith.pdf